Kørekort

Kørekort

Kørekort hos Hugos Køreskole i Køge


Et kørekort giver adgang til en lang række muligheder såvel jobmæssigt som privat. Du kan få et kørekort når du har opfyldt de krav loven stiller til af få kørekort.


Med et kørekort fra Hugos køreskole bliver du klædt på til at blive en dygtig og ansvarsfuld billist – for et kørekort skal også være din personlige garanti for – at du har de teoretiske og praktiske færdigheder der skal til for at få et langt og sikkert liv i trafikken.


Kørekort forløbet nemt og hurtigt


Når du starter med kørekort skal du først til teori 2 gange a 2 ½ timer, derefter på manøvrebane (3 timer), teori igen 2½ time og så skal vi ud og køre.


Kørekort lektioner


Når du tager kørekort hos os kører vi 2 lektioner af gangen (2 x 45 min). Første gang vi skal ud at køre bliver I hentet på Køge St eller hjemme, hvis I bor i nærheden

                                                                     

Bilen vi kører i er en VW Golf 7  1,6 tdi. highline


Kørekort start


Vi kører hen til et sted i Køge hvor der ikke er

noget trafik og så træner vi igangsætning og

standsning. Når du tager kørekort kommer du først

ud i trafikken, når du er parat til det.


Selve kørekort forløbet foregår altså på den måde at I først skal have teoritimen i f.eks igangsætning og standsning og derefter skal I ud og øve det i praktis dvs. ude i bilen. Teori og praktik følges ad,  og når du tager kørekort er det er absolut en fordel at du kan teorien, inden du skal ud og køre.


Første gang du møder op for at tage kørekort er der introduktion, hvor I  bl.a. får en lektionsplan, så I kan følge undervisningen fra gang til gang. Vi følger undervisningsplanen som er pålagt fra politiet. Efter ca 8-10 uger skal I til teoriprøve (med mindre vi laver et hurtigere forløb, læs om fleksibel undervisning) og lige så snart I har bestået teoriprøven, kan jeg beramme en praktisk prøve hos Køge politi, og så er der et kørekort på vej til dig.


Kørekort undervisning


Teoriundervisningen på vores køreskole foregår i Køge. Du kan vælge om du vil gå til teori hver mandag eller onsdag Vi har teori 1 gang om ugen, og kørsel på vej 1 gang om ugen… Ellers kører vores køreskole små hold med max 6 elever. Derfor stor beståelses procent


Undervisningen til kørekort foregår tovejs dvs. I bliver trukket ind i undervisningen og skal bl.a svare på spørgsmål. så der er ikke noget med at I kan sidde og falde i søvn nede bagved. Der er også mange evaluerende prøver og før teoriprøven kan I komme og tage prøver, så I er godt rustet til teoriprøven. PS: der findes ingen dumme spørgsmål…


Det tager normalt 8-10 uger fra start til teoriprøve. Først har vi teori 1 gang om ugen, bagefter kørsel på vej 1 gang om ugen…..


Hvad alm lovpakke indeholder hos Hugos køreskole


Fri teori 1/2 år. Incl gratis lån af cd rom så du kan træne prøver hjemme


Vi har teori 1 gang om ugen. Det er personligt undervisning og ikke kedeligt pc undervisning, jeg kører med små hold max 6 personer, så du kan få mere ud af undervisningen


Manøvrebane 4 lektioner a 45 min incl leje af bil og forsikring, samt transport fra køge st og hjem igen


Tiderne til kørsel på manøvrebane ligger så vidt muligt i weekenden eller om aftenen, så du ikke skal tage fri fra skole eller arbejde


Kørsel på vej 16 lektioner a 45 min. incl evalurering af kørsel


Hvis du bor i nærheden af køge kan jeg hente dig hjemme, ellers mødes vi ved teorilokalet.


Da jeg har prioteret en ½ time mellem hver køretime er der tid til at sætte den ene elev af og køre ud og hente den næste, så du ikke skal køre med en anden elev i bilen.


Det kan en gang imellem måske blive nødvendigt at køre på vej i skole/arbejdstiden,

hvis der ikke er ledige tider om eftermiddagen da alle eleverne helst vil køre om eftermiddagen.


( Det er nemmere at lære og køre uden for myldretiden i starten )


Glatbane 4 lektioner incl leje af bil og forsikring, samt transport fra køge st og hjem igen   Køretiderne på glatbane ligger så vidt muligt om eftermiddagen eller i weekenden. så du ikke skal tage fri fra skole eller arbejde.


Eleverne er med til at bestemme hvad dag og tid vi skal på glatbane.


Hvad lovpakke ikke indeholder hos Hugos Køreskole:


Førstehjælpskursus


( kan tages på køreskolen da jeg også er førstehjælps instruktør )


Lægeerklæring


Pas foto


Prøvegebyr


inspeditionsgebyr


Køreprøve ( opvarmning og billeje )


Pga. de lange Ventetider hos politiet kan kørekortforløbet ikke foregå hurtigere

ELEVER FRA HELE OPLANDET


Som køreskole har vi haft flere elever fra andre byer så som:

• Herfølge

• Solrød

• Hårlev

• Haslev

• Ølby

• Jersie

• Store Heddinge

• Ejby

HUGOS KØRESKOLE


En køreskole med en særdeles høj beståelsesprocent beliggende centralt i Køge. Med stor pædagogik og moderne underrvisningsmetoder kommer eleverne nemt og hurtigt gennem forløbet med at tage kørekort.